Casa en venta de 450 m2 en zona en Arenys de Munt, Barcelona

Arenys de Munt
450 m²
600.000 €

Esta ubicada en una zona muy tranquila y bien comunicada, a 5 minutos de la parada de bus y a 10 minutos andando del centro del pueblo. La casa se compone de 2 plantas con gran salón-comedor con chimenea, cocina office de mas de 15m2, 5 habitaciones y 3 baños. Ademas cuenta con un apartamento de 1 habitación, comedor, cocina y baño anexo a la casa.Finca del 1991, en buen estado, soleada, con calefacción y bonitas vistas despejadas.UBICACIÓ I VOLTANTS :
Arenys de Munt és un municipi situat al sud de la comarca del Maresme, que limita amb el Vallès Oriental. El petit nucli urbà, agafat a la Riera, és a 4 km d_Arenys de Mar i de la costa, 13 km de Sant Celoni, 10 km de Mataró i 45 km de Barcelona. El terme queda força ben comunicat amb la carretera comarcal B-511 d_Arenys de Mar a Sant Celoni, amb la BV-5031 de Cornellà a Fogars de Tordera i, darrerament, amb l_A-19, que s_acosta al límit meridional del municipi
_nbsp;És una població on es barregen història i tradició amb gastronomia i cultura. Un portal d_entrada al Parc del Montnegre i el Corredor des d´on realitzar excursions a peu o amb bicicleta en un entorn de boscos frondosos recorreguts per sinuosos rials (camins de terra pels quals discorre l´excés d´aigua cap al mar). Un lloc per descobrir la tradició de les puntes i tastar productes autòctons, com la cirera de Roca o les pomes de farciment per Sant Martí.
Necessites vendre el teu habitatge_
Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l_experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d_habitatges.
L_equip d_assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.
Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.












Ref. 80566 - Preu: 600.000 €


Distribucion
Año construcción: 1991
Orientación: Mar
Aire acondicionado: No
Terraza: Si
Calefacción: Si
Piscina: No
Cocina amueblada: No
Gas: No
Teléfono: No

Características generales
Ascensor: No

Otros Equipamientos
Amueblado: No
Trastero: No
Buhardilla: No
Bodega: No
Lavadero: No
Internet: No
Acceso silla ruedas: No
Calificación de eficiencia energética: E
Fotos Del Inmueble

Arenys de Munt

Anuncios similares

Unifamiliar adosada, 419 m2
Arenys de Munt
419 m2

380.000 €

VIVIENDAS POR PROVINCIA:


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque turpis libero, eleifend eu faucibus porta, congue sed ligula. Sed lacinia fringilla augue, eget iaculis urna ullamcorper sit amet. Donec laoreet leo faucibus tempor vestibulum. Nullam purus leo, rhoncus ut nunc et, posuere ornare lacus. Mauris eleifend id est vel lacinia.

SíGUENOS EN


Ohlahabitat
  • Gran Vía Corts Catalanes, 622 Pral 1ª
  • Barcelona - 08007
  • Tel: 933 17 54 62
  • info@ohlahabitat.es